Cooking experience with Tami

תפוחי אדמה אפויים – דרום אמריקה

החומרים הדרושים:

6 תפוחי אדמה בינוניים שטופים מבושלים בקליפתם, חצויים לשניים.

החומרים הדרושים למלית:

2 גביעי שמנת או יוגורט

עירית קצוצה

שמיר קצוץ

1 כף מיונז

6-8 זיתים ירוקים או שחורים

4 כפות פירורי לחם

200 גרם גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה:

  • חוצים את תפוחי האדמה לשנים לאורכם.
  • מוציאים את ליבת התפוד בעזרת כף ומניחים בתבנית אפיה.
  • את הליבה שמים בקערה גדולה ומרסקים בעזרת מזלג. מוסיפים את העירית הקצוצה, השמיר הקצוץ והזיתים הקצוצים. מוסיפים את היוגורט/שמנת והמיונז ומערבבים.
  • מתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
  • ממלאים את תפוחי האדמה ומעל המילוי מפזרים את פירורי הלחם. מעורבבים עם הגבינה הצהובה.
  • מכניסים לתנור לכ-10 דקות בחום בינוני של 180 מעלות.
  • מעבירים את התנור למצב גריל ומשאירים עוד דקה להשחמה.

 

בתיאבון!!