Cooking experience with Tami

תבשיל קדירה ברוטב סילן לסוכות

החומרים הדרושים:

2 תפוחי אדמה

2 בטטות

2 גזרים

1 חציל

2 קישואים

ראש ברוקולי

ראש כרובית

1 בצל יבש קצוץ דק

זר שמיר ופטרוזיליה

2 שיני שום כתושות

מלח, פלפל שחור, אורגנו

1 קופסת רסק עגבניות

1 כוס מים פושרים

2 כפות סילן

3-4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  • חותכים את כל הירקות לקוביות.
  • בסיר גדול מחממים מעט שמן זית.
  • מוסיפים לסיר את הבצל הקצוץ עד להשחמה. מוסיפים את הושם הכתוש.
  • מוסיפים את קוביות הירקות בהדרגה מהקשה אל הרך ומערבבים כל הזמן.
  • כשהירקות באמצע הבישול שלהם מוסיפים את המים, רסק העגבניות והסילן ומערבבים.
  • מתבלים לפי הטעם.
  • כשהירקות לקראת סוף הבישול מוסיפים את השמיר והפטרוזיליה הקצוצים, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה.

בתיאבון !