קרפ מקמח מלא במילוי ריקוטה ופירות
החומרים הדרושים (ל-12 יחידות):
150 גרם קמח מלא
50 גרם חמאה מומסת
3 ביצים טריות
2 כפות סוכר
מעט מלח
250 מ”ל חלב
החומרים הדרושים למלית:
1 גביע ריקוטה
2 כפות דבש
1/4 כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל משובחת
3 כוסות פירות קיץ לפי הטעם חתוכים לקוביות
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
· בקערה גדולה מערבבים בעזרת מטרפה את כל חומרי הקרפ עד
לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
· במחבת חמה ממיסים חמאה.
· מוזגים עם מצקת קרפ אחר קרפ, מטלטלים קלות את המחבת
לקבלת קרפ דק.
· את הקרפים המוכנים מעבירים לצלחת.
· בקערה מערבבים את הריקוטה, דבש, קינמון ווניל.
· מורחים על כל קרפ את המילוי, מוסיפים את פירות העונה ומגלגלים
לגליל או לריבוע.
· מפזרים אבקת סוכר מעל הקרפים המוכנים.
בתאבון!