Cooking experience with Tami

קרם שניט – עוגת נפוליאון

החומרים הדרושים:

1 חבילה בצק עלים

1 כוס סוכר

החומרים הדרושים לקרם:

2 מיכלים של שמנת מתוקה

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

2 כוסות חלב

3 כפות אבקת סוכר

אופן הכנת הבצק:

  • על משטח נקי ויבש שופכים 1/2 מכמות הסוכר ומניחים חצי חבילת בצק עלים ומרדדים עד שהסוכר חודר לתוך הבצק. הופכים וממשיכים לרדד גם מהצד השני. כך גם אם יתרת הבצק והסוכר (צריכים ליצור שני מרובעים או מלבנים זהים בגודלם).
  • מניחים על נייר אפיה ואופים כ-20-25 דקות בחום בינוני-גבוה (180-200 מעלות) עד שהבצק מזהיב.
  • מוציאים מהתנור ומקררים.

אופן הכנת הקרם:

  • בקערה נפרדת מקציפים את כל חומרי המלית ומכניסים למקרר לשעה.
  • מניחים בתבנית עלה אחד של בצק אפוי ושופכים מעליו את המלית.
  • מניחים מעל הקרם את העלה השני.
  • בעזרת מסננת מפזרים אבקת סוכר.
  • מכניסים למקרר.

 

לפני ההגשה כדי לחתוך בעזרת סכין משוננת לפרוסות ולהגיש קר

בתיאבון !