Cooking experience with Tami

קאפקייק שוקולד תפוז

החומרים הדרושים:

100 גרם חמאה

3/4 1 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפיה

½ כפית סודה לשתיה

½ 1 כוסות סוכר

2 ביצים

מיץ מ-2 תפוזים

קליפה מגורדת של 2 תפוזים

¾ מיכל שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר קצוץ

1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה:

  • מקציפים את החמאה עם סוכר עד לקבלת תערובת חלקה ותפוחה.
  • מוסיפים תוך כדי הקצפה את ביצים אחת אחת.
  • ממשיכים להקציף ומוסיפים את קלית התפוז והמיץ ואת תמצית הוניל.
  • מוסיפים את השמנת ומקציפים עד שהתערובת מתאחדת.
  • מוסיפים את השוקולד, הקמח, אבקת האפיה והסודה לשתיה ומערבבים היטב.
  • יוצקים את התערובת לתבנית שקעים משומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-25 דקות.
  • מכבים את התנור כשקיסם יוצא יבש.

בתיאבון !