קאפקייק שוקולד תפוז
החומרים הדרושים:
100 גרם חמאה
3/4 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
½ כפית סודה לשתיה
½ 1 כוסות סוכר
2 ביצים
מיץ מ-2 תפוזים
קליפה מגורדת של 2 תפוזים
¾ מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
1 כף תמצית וניל
אופן ההכנה:
- מקציפים את החמאה עם סוכר עד לקבלת תערובת חלקה ותפוחה.
- מוסיפים תוך כדי הקצפה את ביצים אחת אחת.
- ממשיכים להקציף ומוסיפים את קלית התפוז והמיץ ואת תמצית הוניל.
- מוסיפים את השמנת ומקציפים עד שהתערובת מתאחדת.
- מוסיפים את השוקולד, הקמח, אבקת האפיה והסודה לשתיה ומערבבים היטב.
- יוצקים את התערובת לתבנית שקעים משומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-25 דקות.
- מכבים את התנור כשקיסם יוצא יבש.
בתיאבון !