קאפקייק ווניל
| החומרים הדרושים:
¼ 2 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפיה ¼ כפית מלח ½ 1 כוסות סוכר 110 גרם חמאה 2 כפיות תמצית וניל 3 חלבונים ¾ כוס חלב ¼ 1 כוסות אוריו שבורים (10 עוגיות) החומרים הדרושים לציפוי: 110 גרם חמאה 4 כוסות אבקת סוכר ¼ כוס חלב 1 כפית תמצית וניל אופן ההכנה: · מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. · מכניסים את עוגיות האוריו לשקית נליון ובעזרת מערוך מועכים את העוגיות. חשוב לשים לב לא למעוך יתר על המידה. · בקערה בינונית מערבבים ביחד את הקמח, אבקת האפיה והמלח. · בקערה מערבבים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה וקלילה. מוסיפים את תמצית הוניל. · מוסיפים את החלבונים אחד אחרי השני. יש לחכות שהחלבון התערבב בתערובת לפני ששופכים את הבא בתור. · מוסיפים את תערובת הקמח ואת החלב לסירוגין ומערבבים היטב. · מערבבים פנימה את העוגיות. · שופכים את התערובת לתבניות שקעים עד לגובה של 2/3 מהתבנית. · אופים 15-18 דקות (עד אשר קיסם יוצא נקי). מצננים על רשת קירור. · מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערה ומערבבים היטב עד לקבלת קרם סמיך. · מצפים את הקאפקייק.
לפני ההגשה חותכים עוגיית אוריו לחצי ומניחים חצי אחד על ציפוי הוניל
בתיאבון ! |
|