Cooking experience with Tami

פשטידת תפוחי אדמה

החומרים הדרושים:

10-12 תפוחי אדמה קטנים, חתוכים לרבעים

2 בצלים בינוניים, חתוכים לרבעים

1 מיכל שמנת מתוקה

3 כפות קמח

3 ביצים

1 כפית אבקת אפייה

מלח, פלפל לפי הטעם

2 כפות שמן לשימון התבנית

 

אופן ההכנה:

  • מעבדים את רבעי תפוחי האדמה וחתיכות הבצל במעבד מזון עם להב קוצץ דק. מעבירים לקערה גדולה.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  • משטחים את התערובת בתבנית משומנת באופן חלק ואחיד.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כשעה עד לקבלת גוון זהוב-חום.

 

בתיאבון !