פשטידת תפוחי אדמה
החומרים הדרושים:
10-12 תפוחי אדמה קטנים, חתוכים לרבעים
2 בצלים בינוניים, חתוכים לרבעים
1 מיכל שמנת מתוקה
3 כפות קמח
3 ביצים
1 כפית אבקת אפייה
מלח, פלפל לפי הטעם
2 כפות שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה:
- מעבדים את רבעי תפוחי האדמה וחתיכות הבצל במעבד מזון עם להב קוצץ דק. מעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
- משטחים את התערובת בתבנית משומנת באופן חלק ואחיד.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כשעה עד לקבלת גוון זהוב-חום.
בתיאבון !