Cooking experience with Tami

פשטידת פסטה וגבינות לשבועות

החומרים הדרושים:

500 גרם פסטה

150 גרם זיתים

200 גרם גבינה מלוחה

200 גרם גבינה צהובה

3 ביצים

½ כוס שמיר קצוץ

פירורי לחם

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את הפסטה על פי ההוראות על האריזה.
  • מקצצים את הזיתים והשמיר ומוסיפים לפסטה המבושלת.
  • מגררים את הגבינה המלוחה ומחצית מהגבינה הצהובה ומוסיפים תערובת.
  • מוסיפים את הביצים לתערובת, מתבלים לפי הטעם ומערבבים.
  • משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת.
  • בקערה קטנה מערבבים את יתרת הגבינה הצהובה עם פירורי לחם ומעט מלח ומפזרים אותם על התערובת בתבנית.
  • מחממים תנור לחום בינוני 180-200 מעלות.
  • אופים כ-15 עד 20 דקות.

בתיאבון !