Cooking experience with Tami

פשטידת כרובית

החומרים הדרושים:

  • 1 כרובית בינונית

  • 4 ביצים

  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה % 38

  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת

  • 1/2 כוס חלב

  • צרור שמיר

  • זיתים חתוכים

  • מלח, פלפל שחור לפי טעם

אופן ההכנה:

1. חותכים את הכרובית לפרחים קטנים ומבשלים במים רותחים 10 דקות
2. בינתיים מערבבים בקערה בינונית את השמנת ,הביצים ,שמיר, זיתים, מלח, פלפל.
3. משמנים את תבנית ושופכים את כרובית ומלמעלה את הרוטב שהכנו .
5. מפזרים גבינה צהובה
6. מוסיפים חלב עד לגובה התבנית .
7. מחממים תנור ל- 180 מעלות, אופים כחצי שעה או עד שהפשטידה משחימה.