Cooking experience with Tami

פנקייק עם מרמשלו

החומרים הדרושים:

1 כוס שמנת או יוגורט
1 ביצה

3 כפות קמח

1/2 כפית אבקת אפיה

2 כפיות שמן

1 כפית תמצית וניל

כף סוכר

קורט מלח

להגשה:

מרשמלו
סירופ שוקולד

סירופ מייפל

אופן ההכנה:

  • מכניסים לקערה את כל החומרים היבשים)קמח, אבקת אפיה, סוכר ומלח( ומערבבים
  • מוסיפים את כל החומרים הרטובים)יוגורט/שמנת, שמן, ביצה, תמצית וניל(, מערבבים מעט בכף ואז טורפים במטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים
  • באמצעות נייר סופג מושחים את המחבת בשמן ומחממים
  • כשהמחבת חמה מאוד יוצקים חצי מצקת מן הבלילה למרכזה, מחכים כחצי דקה עד שמתחילות להופיע בועות אוויר ואז הופכים את הפנקייק באמצעות תרווד
  • מחכים עוד כצי דקה עד שמזהיב ומעבירים לצלחת הגשה
  • מניחים מעל הפנקייק מרשמלו כדי שימס ומוספים סירופ לפי הטעם

בתיאבון !