Cooking experience with Tami

פיצה – איטליה

החומרים הדרושים לבצק:

½ 3 כוסות קמח

2 כפות שמרים יבשים

1 כפית סוכר

½ כפית מלח

2 כפות שמן זית

1/3 1 כוסות מים חמימים

 


החומרים 
הדרושים לרוטב:

2 קופסאות רסק עגבניות קטן

מעט מים לדילול (כ-2-3 כפות)

אורגנו, פלפל שחור, מלח, שום לפי הטעם

גבינת מוצרלה מגוררת

 


אופן ההכנה:

· ממיסים את השמרים, הסוכר וכף קמח בחצי כוס מים חמימים.

· מתפיחים את התמיסה עד שהיא מכפילה את נפחה.

· מערבבים את יתרת חומרי הבצק ביחד עם תמיסת השמרים
  בקערה גדולה ולשים לבצק אחיד.

· רצוי להשהות כשעה לפני האפיה.

· מערבבים את רסק העגבניות, מעט מים והתבלינים בקערה נפרדת.

· מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית משומנת במעט שמן זית.

· מורחים את הרוטב על הבצק ומפזרים מעליו גבינת מוצרלה מגוררת.

· אפשר להוסיף זיתים, טונה, תירס, בצל, עגבניות, פטריות. לכל אחד
  לפי טעמו האישי.

· אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה של 250
מעלות כ- 20 דקות.

 


מגישים חם……!!!!