Cooking experience with Tami

עוגת תפוחים וקינמון

החומרים הדרושים:

150 גרם מרגרינה רכה

2/3 כוס סוכר

3 חלמונים

2 כפות שמנת חמוצה

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

3 תפוחים מסוג גרנד (חמוצים)


אופן ההכנה:

· בקערה גדולה שמים את המרגרינה המומסת והסוכר. בוחשים
היטב.

· מוסיפים את החלמונים, תמצית הוניל, קורט מלח, שמנת חמוצה
וממשיכים לבחוש.

· לבסוף מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שאין גושים.

· מקלפים את התפוחים ועל קרש חיתוך חותכים לקוביות קטנות.

· מוסיפים לתערובת ובוחשים היטב.

· מרפדים בנייר אפיה תבנית (מלבנית צרה וארוכה) ושופכים את כל
התכולה לתוכה.

· אפשר לערבב סוכר וקינמון בכלי נפרד ולפזר על הבצק.

· מכניסים את התבנית לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות
לכ-40 דקות.

 

בתיאבון !