עוגת תפוחים וקינמון
החומרים הדרושים:
150 גרם מרגרינה רכה
2/3 כוס סוכר
3 חלמונים
2 כפות שמנת חמוצה
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
3 תפוחים מסוג גרנד (חמוצים)
אופן ההכנה:
· בקערה גדולה שמים את המרגרינה המומסת והסוכר. בוחשים
היטב.
· מוסיפים את החלמונים, תמצית הוניל, קורט מלח, שמנת חמוצה
וממשיכים לבחוש.
· לבסוף מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שאין גושים.
· מקלפים את התפוחים ועל קרש חיתוך חותכים לקוביות קטנות.
· מוסיפים לתערובת ובוחשים היטב.
· מרפדים בנייר אפיה תבנית (מלבנית צרה וארוכה) ושופכים את כל
התכולה לתוכה.
· אפשר לערבב סוכר וקינמון בכלי נפרד ולפזר על הבצק.
· מכניסים את התבנית לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות
לכ-40 דקות.
בתיאבון !