Cooking experience with Tami

עוגת שוקולית בחושה

החומרים הדרושים:

3 ביצים

1/2 1 כוסות סוכר

1 חבילה מרגרינה בטעם חמאה

2 גביעי שמנת חמוצה

8 כפות שוקולית

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

1/2 2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

1 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה:

  • ממיסים את המרגרינה במיקרוגל ומוסיפים את הסוכר וסוכר הווניל ומערבבים היטב.
  • מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים לבחוש.
  • מוסיפים את השמנת החמוצה,  לאחר מכן את הקמח עם אבקת האפייה והסודה לשתיה ומערבבים לעיסה אחידה.
  • לבסוף מוסיפים את אבקת השוקולית ומערבבים עד שלא רואים יותר את האבקה וכל העיסה אחידה  במרקם ובצבע.
  • משמנים תבנית אפיה עגולה בקוטר 26 ושופכים לתוכה את העיסה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לכ- 50 דקות.

 

בתיאבון!!