עוגת שוקולית בחושה
החומרים הדרושים:
3 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 חבילה מרגרינה בטעם חמאה
2 גביעי שמנת חמוצה
8 כפות שוקולית
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1/2 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
- ממיסים את המרגרינה במיקרוגל ומוסיפים את הסוכר וסוכר הווניל ומערבבים היטב.
- מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים לבחוש.
- מוסיפים את השמנת החמוצה, לאחר מכן את הקמח עם אבקת האפייה והסודה לשתיה ומערבבים לעיסה אחידה.
- לבסוף מוסיפים את אבקת השוקולית ומערבבים עד שלא רואים יותר את האבקה וכל העיסה אחידה במרקם ובצבע.
- משמנים תבנית אפיה עגולה בקוטר 26 ושופכים לתוכה את העיסה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לכ- 50 דקות.
בתיאבון!!