עוגת דלעת
| החומרים הדרושים:
¾ כוס שמן 1 כוס סוכר 1.5 כוסות קמח ½ כפית קינמון טחון ½ כפית מוסקט 1 כפית אבקת אפייה 3 ביצים מספר 2 1 כוס אגוזי מלך 1.5 כוסות דלעת מגורדת גס אופן ההכנה: · מקציפים את הביצים והסוכר. · מאיטים את קצב ההקצפה ומוסיפים את השמן באיטיות. · מוסיפים את הקמח והתבלינים ומערבבים כ-2 דקות. · מוסיפים את האגוזים והדלעת ומערבבים קלות. · מעבירים לתבנית עוגה אנגלית ואופים כ-50 דקות בתנור שחומם מראש ל-180. בתיאבון ! |
|