Cooking experience with Tami

עוגת דלעת

החומרים הדרושים:

¾ כוס שמן

1 כוס סוכר

1.5 כוסות קמח

½ כפית קינמון טחון

½ כפית מוסקט

1 כפית אבקת אפייה

3 ביצים מספר 2

1 כוס אגוזי מלך

1.5 כוסות דלעת מגורדת גס

 

אופן ההכנה:

  • מקציפים את הביצים והסוכר.
  • מאיטים את קצב ההקצפה ומוסיפים את השמן באיטיות.
  • מוסיפים את הקמח והתבלינים ומערבבים כ-2 דקות.
  • מוסיפים את האגוזים והדלעת ומערבבים קלות.
  • מעבירים לתבנית עוגה אנגלית ואופים כ-50 דקות בתנור שחומם מראש ל-180.

 

בתיאבון !