עוגת דלעת
החומרים הדרושים:
¾ כוס שמן
1 כוס סוכר
1.5 כוסות קמח
½ כפית קינמון טחון
½ כפית מוסקט
1 כפית אבקת אפייה
3 ביצים מספר 2
1 כוס אגוזי מלך
1.5 כוסות דלעת מגורדת גס
אופן ההכנה:
- מקציפים את הביצים והסוכר.
- מאיטים את קצב ההקצפה ומוסיפים את השמן באיטיות.
- מוסיפים את הקמח והתבלינים ומערבבים כ-2 דקות.
- מוסיפים את האגוזים והדלעת ומערבבים קלות.
- מעבירים לתבנית עוגה אנגלית ואופים כ-50 דקות בתנור שחומם מראש ל-180.
בתיאבון !