Cooking experience with Tami

עוגת גזר

החומרים הדרושים:

5 ביצים

250 גרם סוכר

250 גרם גזר מגורר דק (6-7 גזרים בינוניים)

250 גרם שקדים טחונים דק

מיץ לימון מלימון אחד

קליפת לימון מגוררת

5 כפות קורנפלור

קורט מלח

 


אופן ההכנה
:

· מפרידים את החלמונים
והחלבונים לכלים נפרדים.

· מקציפים את החלמונים עם
מחצית מכמות הסוכר.

· מקציפים את החלבונים עם
יתרת כמות הסוכר.

· בקערה גדולה שמים הגזר
המגורד, השקדים הטחונים,
מיץ הלימון, קליפת הלימון
והקורנפלור. מוסיפים את
קציפת החל
מונים ומערבבים
היטב.

· מוסיפים לתערובת את קציפת
החלבונים ומקפלים באיטיות.

· משמנים תבנית עגולה
ושופכים לתוכה את העיסה.

· אופים בתנור שחומם מראש
בחום בינוני 
º180 עד º200
כ-50 דקות.

 


הצעת הגשה: אחרי שמוציאים את
העוגה מהתנור שופכים עליה עיסה
מ-100 גרם אבקת סוכר ומיץ לימון
מלימון אחד בעודה
 חמה

 


בתיאבון !