Cooking experience with Tami

עוגת גבינה בשכבות לשבועות

החומרים הדרושים:

2 חבילות גבינה לבנה
1מיכל שמנת מתוקה

1 שקית אינסטנט פודינג וניל

3 כפות סוכר

1 כוס חלב (½ לעיסת הגבינה ו-½ לטבילת הביסקוויטים)

1 חבילה ביסקוויטים מסוג פטיבר

1 גלי בזק בטעם תות או משמש

אופן ההכנה:
· טובלים את הביסקוויטים בחלב ומניחים שכבה על תבנית מרובעת או
מלבנית עד לכיסוי כל התחתית.
· בקערה גדולה שמים את הגבינה, שמנת, אינסטנט פודינג וניל, סוכר
וחלב וטורפים בעזרת מטרפה ידנית או חשמלית עד שכל העיסה
הופכת לקרם אחיד.

· מניחים שכבה של הקרם על הביסקוויטים (חצי מהכמות) אחר כך
מניחים שוב
 ביסקוויטים טבולים בחלב.
· משטחים את יתרת הקרם וניל.
· בקערה נפרדת מכינים את הג’לי לפי ההוראות אשר על גב השקית.
· מצננים את הג’לי מספר דקות ושופכים על העוגה כחלק העליון של
עוגת השכבות.

· מצננים מספר שעות במקרר לפני ההגשה

 

הצעה לשיפור  אפשר להוסיף מפירות
העונה על הקרם לפני הנחת הג’לי.

הפירות המתאימים: תות שדה, אננס, משמש

בתיאבון!!