עוגת גבינה בשכבות לשבועות
החומרים הדרושים:
2 חבילות גבינה לבנה
1מיכל שמנת מתוקה
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
1 כוס חלב (½ לעיסת הגבינה ו-½ לטבילת הביסקוויטים)
1 חבילה ביסקוויטים מסוג פטיבר
1 ג‘לי בזק בטעם תות או משמש
אופן ההכנה:
· טובלים את הביסקוויטים בחלב ומניחים שכבה על תבנית מרובעת או
מלבנית עד לכיסוי כל התחתית.
· בקערה גדולה שמים את הגבינה, שמנת, אינסטנט פודינג וניל, סוכר
וחלב וטורפים בעזרת מטרפה ידנית או חשמלית עד שכל העיסה
הופכת לקרם אחיד.
· מניחים שכבה של הקרם על הביסקוויטים (חצי מהכמות) אחר כך
מניחים שוב ביסקוויטים טבולים בחלב.
· משטחים את יתרת הקרם וניל.
· בקערה נפרדת מכינים את הג’לי לפי ההוראות אשר על גב השקית.
· מצננים את הג’לי מספר דקות ושופכים על העוגה כחלק העליון של
עוגת השכבות.
· מצננים מספר שעות במקרר לפני ההגשה
הצעה לשיפור – אפשר להוסיף מפירות
העונה על הקרם לפני הנחת הג’לי.
הפירות המתאימים: תות שדה, אננס, משמש
בתיאבון!!