עוגת גבינה אפויה לשבועות
החומרים הדרושים:
5-6 ביצים
3 קופסאות גבינה לבנה 5%
1 שמנת של פעם
1 כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר
קמצוץ מלח
3 כפות קורנפלור
לציפוי – שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
- מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר וקמצוץ מלח.
- בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם הקורנפלור, חצי כוס סוכר, תמצית וניל, גבינה ושמנת.
- מוסיפים את תערובת החלמונים לתערובת החלבונים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול כדי שהקצף לא ישבר.
- אופים כ-7 דקות בחום גבוה ואחר כך כ-20 דקות בחום בינוני. משאירים את העוגה בתנור עד שהיא מתקררת.
- לאחר שהעוגה התקררה מקציפים את השמנת המתוקה ומצפים.
בתיאבון !