Cooking experience with Tami

עוגת גבינה אפויה לשבועות

החומרים הדרושים:

5-6 ביצים

3 קופסאות גבינה לבנה 5%

1 שמנת של פעם

1 כפית תמצית וניל

1 כוס סוכר

קמצוץ מלח

3 כפות קורנפלור

לציפוי – שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  • מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
  • מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר וקמצוץ מלח.
  • בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם הקורנפלור, חצי כוס סוכר, תמצית וניל, גבינה ושמנת.
  • מוסיפים את תערובת החלמונים לתערובת החלבונים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול כדי שהקצף לא ישבר.
  • אופים כ-7 דקות בחום גבוה ואחר כך כ-20 דקות בחום בינוני. משאירים את העוגה בתנור עד שהיא מתקררת.
  • לאחר שהעוגה התקררה מקציפים את השמנת המתוקה ומצפים.

בתיאבון !