Cooking experience with Tami

עוגיות שוקולד השחר

החומרים הדרושים:

½ 3 כוסות קמח

1 כף אבקת אפיה

¾ כוס אבקת סוכר

250 גרם חמאה

2/3 כוסות חלב

½ 1 כוסות שוקולד השחר

200 גרם אבקת נוגט

לקישוט: אבקת סוכר

 


אופן
 ההכנה:

· שמים את כל חומרי הבצק בקערה גדולה ולשים לבצק אחיד.

· מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים.

· מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעלה בעובי ½ ס”מ.

· מורחים כ-1/3 ממלית השוקולד ומעל מפזרים 1/3 מכמות אבקת הנוגט.

· מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה כשהפתח כלפי מטה.

· מכניסים לתנור שחומם מראש ל180-200 מעלות ואופים כ-30 דקות.

· מוציאים מהתנור, מקררים ופורסים לעוגיות בעובי 2-3 ס”מ.

· בוזקים אבקת סוכר ומאכסנים בצנצנת אטומה.

 

בתיאבון !