עוגיות שוקולד השחר
החומרים הדרושים:
½ 3 כוסות קמח
1 כף אבקת אפיה
¾ כוס אבקת סוכר
250 גרם חמאה
2/3 כוסות חלב
½ 1 כוסות שוקולד השחר
200 גרם אבקת נוגט
לקישוט: אבקת סוכר
אופן ההכנה:
· שמים את כל חומרי הבצק בקערה גדולה ולשים לבצק אחיד.
· מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים.
· מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעלה בעובי ½ ס”מ.
· מורחים כ-1/3 ממלית השוקולד ומעל מפזרים 1/3 מכמות אבקת הנוגט.
· מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה כשהפתח כלפי מטה.
· מכניסים לתנור שחומם מראש ל–180-200 מעלות ואופים כ-30 דקות.
· מוציאים מהתנור, מקררים ופורסים לעוגיות בעובי 2-3 ס”מ.
· בוזקים אבקת סוכר ומאכסנים בצנצנת אטומה.
בתיאבון !