Cooking experience with Tami

עוגיות שבלולים חום לבן

החומרים הדרושים:

100 גרם מרגרינה רכה

½ כוס סוכר

1 ביצה

¼ כפית מלח

1 כף תמצית וניל

½ 1 כוס קמח

½ כפית אבקת אפיה

1 כף אבקת קקאו

 


אופן ההכנה:

·  מכניסים לקערה את המרגרינה, הסוכר, המלח,
תמצית הווני
ל והביצה ומערבבים בעזרת כף או
מזלג (לא מערבבים ביד) עד שמתקבלת עיסה
חלקה ואחידה.

·  בהדרגה מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה
 וממשיכים לערבב עד שמתקבל גוש בצק רך
ואחיד.

· מחלקים את הבצק לשתי חתיכות. לחלק אחד
מוסיפים כף קקאו וממשיכים לערבב עד
שמתקבלת עיסה חומה אחידה.

· מגלגלים את החלק החום לגליל.

· את החלק הלבן מועכים למשטח מלבני (או
מרדדים בעזרת מערוך בלי להוסיף הרבה
קמח).

· עם החלק הלבן עוטפים את הגליל החום
(או להפך).

· אחרי שגומרים לגלגל את שני חלקי הבצק
חותכים בסכין את הגליל לפרוסות בעובי 
2
ס”מ
 ומניחים על נייר אפיה בתבנית.

· אופים כ-10-15 דקות בחום בינוני.

· מוציאים מהתנור, מצננים ומכניסים לקופסא
לאחסון ממושך.

 


בתיאבון !