Cooking experience with Tami

עוגיות קוקוס לפסח

החומרים הדרושים:

200 גרם חמאה או מרגרינה רכה

1/2 1 כוס סוכר

5 ביצים מופרדות (חלמונים בקערה נפרדת וחלבונים בקערה נפרדת)

150 גרם קוקוס טחון

100 גרם קמח תפוחי אדמה

סלסילות מנייר

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני גבוה 180-200 מעלות

בקערה גדולה טורפים את המרגרינה עם כוס סוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה ובהירה

מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבב. מוסיפים את הקוקוס וקמח תפוחי האדמה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב

מעבירים בהדרגה את הקצף לתוך הבלילה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות על מנת לא “לשבור” את הקצף

ממלאים את סלסילות הנייר בבצק עד חצי הגובה

אופים כ-30-35 דקות עד שהעוגיות מזהיבות

מוציאים מהתנור, מצננים ומאחסנים בקופסא

בתאבון!