Cooking experience with Tami

עוגיות פריכות עם ריבה וקליפות תפוזים

החומרים הדרושים:

100 גרם חמאה רכה

¼ כוס סוכר

1 ביצה

2 כוסות קמח

½ שקית אבקת אפיה

 


החומרים הדרושים
 למילוי:

150 גרם קליפות הדרים מסוכרות

4 כפות ריבת תפוזים או מסוג אחר ע”פ הטעם האישי

 


אופן ההכנה
:

· שמים בקערה גדולה את החמאה, הסוכר, הביצה, הקמח ואבקת
האפיי
ה ומעבדים תוך כדי לישה לבצק אחיד.

· מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה
מקומח לעלה בעובי של 2-
3 מ”מ.

· מורחים כל עלה בריבה ומעל מפזרים 1/3 מכמות קליפות ההדרים
המסוכרות.

· מגלגלים לגליל ופורסים לפרוסות בעובי 3 מ”מ.

· מניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפיה כשהצד החתוך
כלפי מעלה.

· אופים בחום בינוני כ-10-15 דקות.

 


בתיאבון 
!