עוגיות פריכות עם ריבה וקליפות תפוזים
החומרים הדרושים:
100 גרם חמאה רכה
¼ כוס סוכר
1 ביצה
2 כוסות קמח
½ שקית אבקת אפיה
החומרים הדרושים למילוי:
150 גרם קליפות הדרים מסוכרות
4 כפות ריבת תפוזים או מסוג אחר ע”פ הטעם האישי
אופן ההכנה:
- שמים בקערה גדולה את החמאה, הסוכר, הביצה, הקמח ואבקת האפייה ומעבדים תוך כדי לישה לבצק אחיד.
- מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי של 2-3 מ”מ.
- מורחים כל עלה בריבה ומעל מפזרים 1/3 מכמות קליפות ההדרים המסוכרות.
- מגלגלים לגליל ופורסים לפרוסות בעובי 3 מ”מ.
- מניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפיה כשהצד החתוך כלפי מעלה
- אופים בחום בינוני כ-10-15 דקות.
בתיאבון !