Cooking experience with Tami

עוגיות מזל סיניות

החומרים הדרושים:

1/2 1 כוסות קמח

4 כפות קורנפלור

3/4 כוס סוכר

2 ביצים

75 גרם מרגרינה

 

אופן ההכנה:

  • בקערה מניחים את הקמח, העמילן והסוכר. מערבבים ויוצרים גומה במרכז הקערה.
  • שופכים את הביצה והמרגרינה אל תוך הגומה, מועכים במזלג את המרגרינה עד שהיא נבלעת בביצה ובכל פעם מוסיפים קצת קמח.
  • לשים בידיים את התערובת עד לקבלת בצק אחיד.
  • מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.
  • מפזרים מעט קמח על משטח עבודה. מניחים את הבצק על המשטח ומרדדים אותו לעלה דק בעזרת מערוך. יוצרים בעזרת כוס עיגולים.
  • שמים רצועת נייר שהוכנה מראש (עם האיחול) במרכז כל עיגול. מקפלים כל עיגול לשניים ומהדקים.
  • מקרבים את קצות הבסיס זה לזה עד שנוצרת דוגמת קונכייה.
  • מניחים את נייר האפייה בתבנית. מסדרים את העוגיות על נייר האפייה.
  • אופים כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.
  • מצננים את העוגיות.

בתיאבון !