עוגיות מזל – סין
| החומרים הדרושים:
1/2 1 כוסות קמח 4 כפות קורנפלור 3/4 כוס סוכר 2 ביצים 75 גרם מרגרינה
אופן ההכנה: · בקערה מניחים את הקמח, העמילן והסוכר. מערבבים ויוצרים גומה במרכז הקערה. · שופכים את הביצה והמרגרינה אל תוך הגומה, מועכים במזלג את המרגרינה עד שהיא נבלעת בביצה ובכל פעם מוסיפים קצת קמח. · לשים בידיים את התערובת עד לקבלת בצק אחיד. · מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות. · מפזרים מעט קמח על משטח עבודה. מניחים את הבצק על המשטח ומרדדים אותו לעלה דק בעזרת מערוך. יוצרים בעזרת כוס עיגולים. · שמים רצועת נייר שהוכנה מראש (עם האיחול) במרכז כל עיגול. מקפלים כל עיגול לשניים ומהדקים. · מקרבים את קצות הבסיס זה לזה עד שנוצרת דוגמת קונכייה. · מניחים את נייר האפייה בתבנית. מסדרים את העוגיות על נייר האפייה. · אופים כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. · מצננים את העוגיות.
בתיאבון ! |
|