Cooking experience with Tami

עוגיות גלידה

החומרים הדרושים:

100 גרם מרגרינה מרוככת

½  כוס סוכר

¼  כוס סוכר חום

1  ביצה

1  כף תמצית וניל

¼ 1 כוס קמח

½  כפית אבקת אפיה

150 גרם פצפוצי שוקולד

גלידה בטעם וניל


אופן ההכנה:

  • שמים את כל החומרים בקערה ולשים לבצק אחיד
  • משהים במקרר כשעה. מוצאים מהמקרר וצרים ביד עיגולים קטנים. מניחים אותם על תבנית עם נייר אפיה במרווחים אחד מהשני
  • אופים בחום בינוני 180 מעלות כ- 20 דקות
  • לאחר שהעוגיות מתקררות, מניחים בין כל שתי עוגיות פרוסת גלידה וניל ומגישים מייד !

בתיאבון !