עוגיות גלידה
החומרים הדרושים:
100 גרם מרגרינה מרוככת
½ כוס סוכר
¼ כוס סוכר חום
1 ביצה
1 כף תמצית וניל
¼ 1 כוס קמח
½ כפית אבקת אפיה
150 גרם פצפוצי שוקולד
גלידה בטעם וניל
אופן ההכנה:
- שמים את כל החומרים בקערה ולשים לבצק אחיד
- משהים במקרר כשעה. מוצאים מהמקרר וצרים ביד עיגולים קטנים. מניחים אותם על תבנית עם נייר אפיה במרווחים אחד מהשני
- אופים בחום בינוני 180 מעלות כ- 20 דקות
- לאחר שהעוגיות מתקררות, מניחים בין כל שתי עוגיות פרוסת גלידה וניל ומגישים מייד !
בתיאבון !