Cooking experience with Tami

סלט תפוחי עץ ורימונים

החומרים הדרושים ל-4 מנות:

2 תפוחי עץ

1 רימון

זר עלי נענע

2 כפות דבש

2 כפות מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

  • שוטפים את התפוחים (אפשר ורצוי להשאיר את הקליפה).
  • חותכים את התפוחים לחצי וכל חצי לעוד חצי כך שנוצרים רבעי תפוח.
  • בעזרת סכין ובליווי מבוגר מוציאים מכל רבע תפוח את הליבה (גרעיני התפוח) בזהירות.
  • פורסים את הרבעים לפרוסות וכל פרוסה חותכים לקוביות קטנות ושמים בקערה.
  • את הרימון חוצים לשנים ומפרידים את כל הגרעינים מהקליפה. מוסיפים לתפוחים.
  • שוטפים היטב את עלי הנענע וקוצצים דק. מוסיפים לקערה.
  • מערבבים לחוד את הדבש ומיץ הלימון.
  • מערבבים את הרוטב עם הפירות ומערבבים.
  • מגישים  בקעריות אישיות.

חג שמח ובתיאבון!!