Cooking experience with Tami

סלט קינואה וחמוציות

החומרים הדרושים:

1 כוס קינואה

2 עגבניה

1 פלפל אדום

חמוציות מיובשות

פטרוזיליה

בצל ירוק

נענע


החומרים הדרושים לרוטב:

½ כוס שמן זית

½ כוס מיץ לימון טרי

מלח, פלפל שחור


אופן ההכנה:

  • מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים עד למצב חצי שקוף (שרואים את הנבט)
  • מסננים את הקינואה ומעבירים לקערה גדולה.
  • חותכים את העגבניות והפלפל לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
  • קוצצים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק והנענע ומוסיפים לקערה.
  • מוסיפים את החמוציות המיובשות.
  • מתבלים עם שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

בתיאבון!