Cooking experience with Tami

סלט פסטה קר

חומרים דרושים:

פסטה מבושלת ומקוררת בכמות המספיקה לקערת בינונית

100 גרם זיתים שחורים

100 גרם גמבה אדומה מוחמצת

2-3 מלפפונים חמוצים במלח

מספר עלי בזיליקום

עשבי תיבול לפי הטעם (פטרוזיליה שמיר)

200 גרם נקניק סלאמי מעושן

שמן זית, מיץ לימון. מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 


אופן הכנה:

· קוצצים את כל החומרים דק מאוד

· מוסיפים לפסטה המבושלת ומערבבים היטב

· משהים במקרר מספר שעות לפני ההגשה בכדי שהפסטה תספוג את כל הטעמים

 


בתיאבון !