סלט ישראלי
חומרים דרושים:
מבחר ירקות טריים: עגבניות, פלפל אדום, מלפפון ירוק, בצל יבש, פטרוזיליה
שמן זית
מלח (לפי הטעם)
מיץ לימון טרי (לפי הטעם)
אופן ההכנה:
– שוטפים היטב את הירקות
– חותכים את הירקות לקוביות קטנטנות (על קרש חיתוך)
– שמים בקערה גדולה ומערבבים בעזרת כף עץ
– לפני ההגשה מוסיפים שמן זית, מלח, מיץ לימון
– אפשר להוסיף לסלט גבינה מלוחה מגורדת במגרדת גסה וזיתים שחורים
– מעבירים את הסלט לקערת הגשה ואוכלים כתוספת לארוחה מרעננת בריאה ומשביעה
הצעת הגשה: למלא חצאי פלפל אדום/ירוק/כתום בסלט ולקשט בזית שחור מלמעלה
בתיאבון!