Cooking experience with Tami

סלט ירוק-אדום-כתום

החומרים הדרושים:

חבילת עלי תרד, שטופים היטב ומיובשים

צרור עלי רוקט, שטופים ומיובשים

300 גרם תותי שדה שטופים ומיובשים

2-3 תפוזים מקולפים וחתוכים לקוביות

(ניתן להחליף את התרד והרוקט בחסה מסולסלת)

החומרים הדרושים לרוטב:

3 כפות שמן

3 כפות שמן זית

5 כפות דבש

3 שיני שום כתושות

3 כפות חומץ בן יין

½ כפית פלפל

1 כף סוכר

אופן ההכנה:
קוצצים את עלי התרד והרוקט, ומעבירים לקערה.
מוסיפים את תותי השדה והתפוזים החתוכים.
מערבבים היטב בקערית את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט ממש לפני ההגשה.


בתיאבון !