סופגניות מהירות הכנה לחנוכה
החומרים הדרושים:
1 מיכל שמנת חמוצה או לבן
2 ביצים
קורט מלח
3 כפות סוכר
½ 2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1 כף ברנדי
למילוי: ריבות שונות
לקישוט: אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים עד שמתקבלת עיסה חלקה ללא גושים.
- בסיר גדול מחממים שמן (לא להרתיח את השמן).
- כשהשמן חם יוצקים מהבלילה בעזרת כף את הסופגניות ומטגנים מכל צד כ-2-3 דקות.
- מוצאים את הסופגניות המוכנות למסננת ומניחים אותן על נייר סופג.
לפני ההגשה מזריקים ריבה ובוזקים אבקת סוכר.
בתיאבון!!