Cooking experience with Tami

סופגניות בתנור לחנוכה

החומרים הדרושים:

1 ביצה

קורט מלח

½ כוס סוכר

2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפיה

3 כפיות תמצית וניל

½ כוס חלב

50 גרם חמאה מומסת

למילוי: ריבות שונות

לקישוט: אבקת סוכר

אופן ההכנה:

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצה, הסוכר, תמצית הווניל והחמאה עד שמתקבלת עיסה חלקה ללא גושים.
  • מוסיפים ת החלב, אבקת האפייה והקמח עד קבלת בצק אחיד.
  • מרדדים את הבצק לעובי של סנטימטר וחצי.
  • קורצים עיגולם בעזרת כוס.
  • מסדרים על נייר אפיה בתבנית ואופים כ-20 דקות בחום של 200 מעלות.
  • לפני ההגשה מזריקים ריבה ובוזקים אבקת סוכר.

חג שמח ובתיאבון !