Cooking experience with Tami

מרק פירות חם

החומרים הדרושים:

פירות העונה:

קיץ – תפוחים, אפרסקים, שזיפים, משמשים, ענבים ועוד

חורף – תפוחים, אגסים, חבושים ועוד

1 כוס סוכר

2 כפות פודינג לבישול (וניל או תות)

1/2 כוס מים קרים

מקל קינמון

אופן ההכנה:

  • שוטפים את הפירות, קולפים, מגלענים וחותכים לקוביות.
  • ממלאים סיר גדול במים עד לכיסוי הפירות.
  • מוסיפים את הסוכר ומקל הקינמון.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים עד לריכוך הפירות.
  • מערבבים את אבקת הפודינג עם 1/2 כוס מים קרים ושופכים לסיר עם הפירות.
  • מערבבים היטב את התערובת.
  • ממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות.
  • מצננים ומגישים (קר או חם)

בתיאבון!!