Cooking experience with Tami

מרק ירקות עם בצקניות

החומרים הדרושים למרק:

2 גזרים

2 קישואים

2 תפוחי אדמה קטנים

עלי סלרי

אבקת מרק ירקות

אופן ההכנה:

  • ממלאים סיר במים ושמים על האש.
  • מקלפים וחותכים את הירקות לקוביות קטנות ושמים בתוך הסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים כ- ½ שעה עד שהירקות מתרככים.

החומרים הדרושים לבצקניות:

1 ביצה טרופה

3 כפות קמח

קורט מלח

אופן ההכנה:

  • מערבבים בקערה את כל חומרי הבצקניות עד לקבלת מרקם סמיך.
  • כשהמרק מוכן, מכניסים בעזרת כפית, 1/2 כפית מהעיסה בכל פעם.
  • מבשלים את המרק כ-5 דקות נוספות ומורידים מהאש.

 

 

מוזגים לקערות הגשה ואוכלים בתיאבון