מקלות גבינה מסולסלים לשבועות
החומרים הדרושים:
בצק עלים מופשר
מעט קמח לרידוד הבצק
150 גרם גבינה מגוררת (פרמזן או מוצרלה)
קצח
שומשום
שמן זית
ביצה
אופן ההכנה:
- על משטח מקומח מרדדים עלה דק מבצק העלים.
- מברישים את הבצק המרודד בשמן זית.
- מפזרים על הבצק קצח, שומשום וגבינה.
- חותכים לרצועות ארוכות.
- לקוחים כל רצועה ומסובבים כל קצה לכיוון נגדי כך שנוצר מעין בורג.
- מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומברישים בביצה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כעשר דקות.
- מגישים חם !
בתיאבון !