מופלטות למימונה
(כמות ל-02 יחידות)
החומרים הדרושים לבצק:
½ ק”ג קמח רגיל
30 גרם שמרים יבשים
½ 1 כוסות מים פושרים
3 כפות שמן
החומרים הדרושים לטיגון ומילוי:
½ כוס שמן (לא לבצק)
דבש, ריבה, סילן למריחה
אופן ההכנה:
•מערבבים את כל חומרי הבצק בקערה גדולה ולשים עד שמקבלים בצק אחיד.
•מחלקים את הבצק ל-02 כדורים קטנים.
•טובלים כל כדור בשמן ומניחים לתפוח כ-03 דקות.
•אחרי 30 דקות מרדדים כל כדור לעלה דק ומטגנים משני הצדדים במחבת שחומם
היטב מראש.
•מגישים מגולגל בממרח מתוק המועדף עליכם: דבש, סילן, ריבות מסוגים
שונים,מיפל וכו’..
בתיאבון !