מוס מנגו
החומרים הדרושים:
1 קופסת פריגת מנגו קפוא
6 ביצים
½ כוס סוכר
2 שמנת מתוקה
מנגו אחד חתוך לקוביות
אופן ההכנה:
- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
- מערבבים את החלמונים עם פריגת לימון.
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
- מקציפים את השמנת המתוקה.
- מערבבים את תערובת החלמונים ופריגת מנגו עם השמנת המוקצפת.
- מוסיפים את קצף הביצים לתערובת ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
- מחלקים לצלחות אישיות או שופכים לתבנית ומוסיפים את קוביות המנגו.
- מכניסים להקפאה.
- מוציאים מההקפאה כשעה לפני ההגשה.
בתיאבון!!