Cooking experience with Tami

מוס מנגו

החומרים הדרושים:

1 קופסת פריגת מנגו קפוא

6 ביצים

½ כוס סוכר

2 שמנת מתוקה

מנגו אחד חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

  • מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
  • מערבבים את החלמונים עם פריגת לימון.
  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  • מקציפים את השמנת המתוקה.
  • מערבבים את תערובת החלמונים ופריגת מנגו עם השמנת המוקצפת.
  • מוסיפים את קצף הביצים לתערובת ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
  • מחלקים לצלחות אישיות או שופכים לתבנית ומוסיפים את קוביות המנגו.
  • מכניסים להקפאה.
  • מוציאים מההקפאה כשעה לפני ההגשה.

בתיאבון!!