Cooking experience with Tami

מאפינס תפוחי עץ וקינמון

החומרים הדרושים:

½ 1 כוסות סוכר

¾ כוס שמן קנולה

3 ביצים

2 שקיות אבקת אפיה

2 שקיות סוכר וניל

קינמון

¾ כוס קוקוס

½ 2 כוסות קמח

150 גרם רסק תפוחי עץ

1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור לחום בינוני 180-200 מעלות.
  • בקערה גדולה שמים את החומרים לפי הסדר הבא ומתחילים לערבב: שמן, ביצים, סוכר, סוכר וניל וקינמון. בהמשך מוסיפים את הקוקוס ומיץ התפוזים ולבסוף את אבקת האפיה והקמח עד לקבלת עיסה אחידה.
  • מוסיפים את רסק תפוחי העץ לעיסה ומערבבים.
  • משמנים בחמאה תבנית אפיה עגולה.
  • יוצקים את העיסה לתבנית ואופים כ-40-50 דקות.
  • אחרי שהעוגה מוכנה יש אפשרות להוסיף: ½ כוס מיץ תפוזים טרי מעורבב עם 2 כפות אבקת סוכר. לשפוך על העוגה בעודה חמה.

בתיאבון !