Cooking experience with Tami

מאפינס רסק תפוחי עץ

החומרים הדרושים:

½ 1 כוסות סוכר

¾ כוס שמן קנולה

3 ביצים

2 שקיות אבקת אפיה

2 שקיות סוכר וניל

¾ כוס קוקוס

½ 2 כוסות קמח

150 גרם רסק תפוחי עץ

1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

 

אופן ההכנה:

·       מחממים תנור לחום בינוני 180-200 מעלות.

·       בקערה גדולה שמים את החומרים לפי הסדר הבא ומתחילים לערבב: שמן, ביצים, סוכר, סוכר וניל. בהמשך מוסיפים את הקוקוס ומיץ התפוזים ולבסוף את אבקת האפיה והקמח עד לקבלת עיסה אחידה.

·       מוסיפים את רסק תפוחי העץ לעיסה ומערבבים.

·       משמנים בחמאה תבנית אפיה עגולה.

·       יוצקים את העיסה לתבנית ואופים כ-40-50 דקות.

·       אחרי שהעוגה מוכנה יש אפשרות להוסיף: ½ כוס מיץ תפוזים טרי מעורבב עם 2 כפות אבקת סוכר. לשפוך על העוגה בעודה חמה.

 

בתיאבון !