Cooking experience with Tami

מאפינס אליפות העולם

החומרים הדרושים:

תבנית שקעים למאפינס

2 כוסות קמח (280 גרם)

1/3 כוס סוכר לבן (65 גרם)

1/3 כוס סוכר חום (80 גרם)

2 כפיות אבקת אפיה

1/2 כפית מלח

2 ביצים (120 גרם)

2/3 כוס חלב (120 גרם)

3/4 חמאה מומסת (180 גרם)

1 כפית תמצית וניל

שוקולד צ’יפס

שוקולד מומס (50 גרם)

 

אופן ההכנה:

  • מחממים מראש תנור לחום בינוני של 160 מעלות.
  • מכניסים לקערה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת אפיה ומלח ומערבבים.
  • בקערה נוספת טורפים את הביצים ומוסיפים את החלב, החמאה ותמצית וניל.
  • מוסיפים את החומרים הנוזליים לחומרים היבשים ומערבבים.
  • מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים את כל החומרים ביחד.
  • משמנים את תבנית השקעים, מחלקים את התערובת למנות וממלאים את השקעים בתבנית.
  • אופים כ-15-20 דקות או עד שהקיסם יוצא נקי.

ניתן לצפות את המאפינס בציפוי שוקולד וסוכריות ילדים

 

בתיאבון !