Cooking experience with Tami

מאפין פרג ותפוחי עץ

החומרים הדרושים:

200 גרם פרג טחון טרי
200 מל חלב

200 גרם חמאה מומסת
180 גרם סכר
קליפת לימון מלימון 1
קורט מלח
4 ביצים
200 גרם קמח תופח
2 תפוחי עץ מגוררים מסוג גרנד סמיט
50 גרם צימוקים

החומרים הדרושים לציפוי :

200 גרם שוקולד מריר/חלב
200 מ”ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה :

  • להרתיח את החלב לסגור את האש ולהכניס את הפרג לערבב להמתין עד שיתקרר

  • בקערה גדולה בוחשים את החמאה הסוכר קליפת הלימון המלח והביצים.

  • מוסיפים את הפרג והחלב שהתקררו. מערבבים היטב

  • מוסיפים את תפוחי העץ המגורדים את הצימוקים

  • מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים היטב.

  • מוזגים לתבניות שקעים בין 12 ל 14 יחידות

  • אופים כ 15 דקות בחום בינוני 170 180 מעלות.

הציפוי :

  • להמיס ביחד במיקרו או על אמבט אדים (בן מרי)

  • כשהמאפינס יוצאים מהתנור מורחים עליהם שוקולד ומצננים.