לביבות תפוחי אדמה מצופות בפירורי לחם לל”ג בעומר
החומרים הדרושים ל-4 מנות:
3 תפוחי אדמה בגודל בינוני
1 ביצה
כף קמח רגיל
מלח, פלפל
פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
· מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים עד שתפוחי האדמה רכים
(בודקים ע”י נעיצת מזלג).
· כשתפוחי האדמה מוכנים מעבירים אותם לקערה ומועכים אותם בעזרת מזלג
או מועך פירה.
· מוסיפים את הביצה, הקמח והתבלינים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
· בעזרת כפות הידיים צרים עיגולים וטובלים אותם בפירורי לחם משני הצדדים.
· מטגנים במחבת עם שמן חם כ-5 דקות מכל צד.
· מגישים כתוספת למנה עיקרית או כמנה ראשונה.
בתאבון!