Cooking experience with Tami

לביבות ירק

החומרים הדרושים:

4 תפוחי אדמה גדולים

1 בצל גדול

1/2 זר פטרוזיליה

1/2 זר שמיר

1/2 זר נענע (ללא הגבעולים)

2 עגבניות

3 ביצים

5 כפות קמח

מלח, פלפל שחור

שמן לטיגון


אופן ההכנה:

· מקלפים ומגררים במגררת גסה את תפוחי האדמה והבצל.

· קוצצים דק מאוד את הפטרוזיליה, השמיר והנענע.

· חותכים את העגבניות לקוביות קטנות.

· מוסיפים את כל תפוחי האדמה, בצל, פטרוזיליה, שמיר, נענע, עגבניות,
ביצים, קמח, מלח ופלפל לקערה גודלה ו
מערבבים.

· מחממים שמן במחבת טפלון.

· כאשר השמן רותח, מניחים בעזרת שתי כפות, כדורים מהבלילה.
משטחים את 
כדורי הבלילה במחבת, מטגנים עד שהם מזהיבים
והופכים לטיגון גם בצד השני.

· מוציאים מהמחבת למגש מצופה בנייר סופג.

· מגישים חם.