Cooking experience with Tami

לביבות בטטה לחנוכה

החומרים הדרושים:

3 בטטות בינוניות

3 כפות קמח רגיל

2 ביצים

קורט אגוז מוסקט

פלפל, מלח לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  • מקלפים את הבטטות ומבשלים במים עד שאפשר לנעוץ בהן מזלג.
  • מורידים מהאש ומועכים את הבטטות בעזרת מזלג.
  • מערבבים בקערה את הבטטות המעוכות עם יתרת החומרים. מתבלים לפי הצורך.
  • מחממים שמן במחבת.
  • בעזרת כף קורצים מהבלילה לביבה אחרי לביבה עד שהמחבת מלאה.
  • מטגנים כ-2-3 דקות מכל צד או עד שהלביבה משחימה.
  • מוציאים את הלביבות מהמחבת למגש מרופד בנייר סופג.
  • אפשר להוסיף כפית שמנת חמוצה ומעט עירית קצוצה לקישוט.
  • מגישים חם.

 

בתיאבון!!