Cooking experience with Tami

טבולה

החומרים הדרושים:

2 כוסות בורגול דק

צרור עלי נענע שטופים מופרדים מהגבעול

צרור עלי פטרוזיליה שטופים מופרדים מהגבעול

צרור עלי בצל ירוק שטופים היטב

3 עגבניות

100 גרם זיתים ירוקים

שמן זית

מיץ לימון

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  • משרים את הבורגול במים כ- ½ שעה לפני הכנת הסלט.
  • מוציאים מהמים סוחטים ומעבירים לקערה.
  • קוצצים דק מאוד את עלי הנענע הפטרוזיליה והבצל הירוק ומוסיפים לבורגול.
  • קוצצים דק את הזיתים ומוסיפים לתערובת.
  • חותכים לקוביות קטנות את העגבניות ומוסיפים לתערובת.
  • מטבלים במיץ לימון שמן זית מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים ומעבירים לקערה.

רצוי להכין מספר שעות לפני הגשה להשהות במקרר ולהגיש קר

בתיאבון !