חרוסת לפסח
החומרים הדרושים:
100 גרם ממרח תמרים או תמרים מגולענים קצוצים
100 גרם אגוזים קצוצים
100 גרם שקדים קצוצים
2 תפוחי עץ חמוצים
1 כף קליפת לימון מגורדת
2 כפות מיץ תפוזים או ליקר תפוזים
1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה:
קולפים את התפוחים וקוצצים לריבועים קטנטנים מאוד (או מגרדים במגרדת) ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את האגוזים והשקדים הקצוצים.
מוסיפים את ממרח התמרים (או התמרים הקצוצים) קליפת הלימון והמיץ (או הליקר) והקינמון.
מערבבים הכול לתערובת אחידה.
הערה: במידה ורוצים שהתערובת תהייה במרקם אחיד, ללא חתיכות, ניתן לערבב במעבד מזון עם להבי מתכת.
בתיאבון וחג שמח!!