Cooking experience with Tami

בראוניז קפה ג’ייקובס – ארצות הברית

החומרים הדרושים:

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה

3 ביצים שלמות ו-3 חלמונים

1/2 1 כוסות סוכר (300 גרם)

1/2 כוס דחוסה סוכר חום (120 גרם)

1 כפית תמצית וניל

1 כוס קמח (140 גרם)

1 כף קפה מגורען

1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה.
  • מערבבים לתוך תערובת השוקולד ביצים, חלמונים, שני סוגי הסוכר ותמצית וניל.
  • מוסיפים קמח, קפה ומלח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה, אחידה ומבריקה.
  • משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ומניחים במקפיא כ-30 דקות.
  • אופים כ-25 דקות, עד שהבראוניז תפוחים ויציבים בשוליים והמרכז עדיין נמוך ורך.
  • מצננים לחלוטין ומניחים להתייצבות על השיש למשך הלילה, או מעבירים למקרר לשעתיים-שלוש (כדי להקל על הפריסה).
  • מחלצים מהתבנית ופורסים לריבועים. מגישים קר או בטמפרטורת החדר.

בתיאבון !