Cooking experience with Tami

אלפחורס – ארגנטינה

החומרים הדרושים:

200 גרם חמאה רכה

200 גרם אבקת סוכר

3 חלמונים

1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל

200 גרם קורנפלור

200 גרם קמח

2 כפיות אבקת אפייה

½ כפית אבקת סודה לשתייה

למלית – ריבת חלב

לציפוי – קוקוס


אופן ההכנה:

  • מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. מוסיפים חלמונים ומעבדים, עד שהתערובת אחידה.
  • מוסיפים לתערובת את הפודינג, הקורנפלור, הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס”מ וקורצים לעיגולים בקוטר 5 ס”מ.
  • מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים ועדיין בהירות במרכז. מצננים לחלוטין.
  • מורחים כפית ריבת חלב על חצי מכמות העוגיות. מצמידים להן עוגיה ריקה, ליצירת סנדוויץ’.
  • לוחצים מעט את העוגיות, כדי שהריבה תציץ מהשוליים ומגלגלים את העוגיות בקוקוס.

 

בתיאבון !