Cooking experience with Tami

אינג’ירה – אתיופיה

החומרים הדרושים:

1 ק”ג קמח מלא

2 שקיות אבקת אפיה

80-100 גרם שמרים רטובים או כ-1/2 1 כפות שמרים יבשים

אופן ההכנה:

  • שופכים את השמרים לתוך חצי כוס מים פושרים.
  • מוסיפים מים לקמח ואבקת האפייה, כוס אחר כוס, עד לקבלת סמיכות של שמנת מתוקה.
  • מוסיפים את תערובת השמרים לעיסה, מערבבים לעיסה חלקה.
  • מכסים במגבת ל-6-7 שעות או לכל הלילה.
  • מטגנים על מחבת טפלון חמה משומנת קלות, על אש חמה עד שהחלק העליון רך וספוגי.

אפשרות הגשה: מערבבים קמח חומוס מתובל עם מים ומגישים כמטבל

 

בתיאבון !